wat bieden wij icon
Wat bieden wij aan?

      `Als je fysieke inspanning levert,
kom je mentaal ook beter in evenwicht!`
   


1. Bootcamp met behulp van hindernissen
Zoek je naar motivatie en wil je ook wat gezelligheid tijdens het sporten, dan is dit een goede keus. We proberen plezier te vinden in de sport en dan komt de rest vanzelf. We sporten ongeveer één uur in groepen van 6-14 personen. Afhankelijk van de samenstelling van de groep zal dit op niveau ingevuld worden. We zoeken, waar het kan, binnen de groep naar de individu, om hem of haar die nodige uitdaging te geven. Omdat het buiten in een prachtig bosgebied is en we een terrein met hindernissen hebben, zal de training, naast uitdaging, ook voor de nodige geniet momenten zorgen.
Het programma van de bootcamp bestaat bij ons meestal uit een warming up, circuittraining en een coolingdown
De warming up zijn kleine stukjes lopen afgewisseld met hardlopen en verschillende korte oefeningen doen voor schouders, buik en rug en benen.  
De circuittraining  bestaat uit korte oefeningen die 90 seconden duren. De hoeveelheid en soort oefeningen is afhankelijk van de groepsamenstelling. 
De cooling down is lopen afwisseld met hardlopen met een aantal rustige oefeningen.
Soms is er een ander programma om  een dynamische vorm te geven aan de trainingen.

2. Obstakelrun- en Survivalrun training
Met deze sport wisselen we klimmen in de hindernissen af met hardlopen. Dit klimmen bestaat uit verticaal klimmen in bijvoorbeeld touw, netten, banden of brandslang of horizontaal klimmen op of onder touw, netten, balken.  Het is een afwisselende sport waarin je getraind wordt in kracht, techniek en uithoudingsvermogen.
We beginnen met een gezamenlijke warming-up en daarna de specifieke training voor het klimmen en hardlopen en tot slot een rustige cooling down .  


3. Hardlopen voor beginners

Altijd al 5 km willen hardlopen in de bossen?
In deze training ga je de basis van het hardlopen leren. We gaan jou proberen in 2 maanden tijd op het niveau te krijgen, zodat jij 5 km kan hardlopen. 
Ben je een beginnende sporter en kan je alleen de motivatie niet opbrengen om te gaan sporten/hardlopen? Dan kan dit een leuke manier zijn om er toch (weer) mee te beginnen.  Het is niet alleen rondjes lopen,  we wisselen het hardlopen ook af met oefeningen waarmee je fitter en sterker wordt. De duur is 8 weken. 

4.  Wil je graag persoonlijk getraind of gecoacht worden? Klik hier!
Meerdere situaties kunnen een reden zijn om persoonlijke begeleiding nodig te hebben. Dit gaat van bijvoorbeeld jezelf te zwaar vinden tot persoonlijke doelen stellen in de sport en alles wat daar tussenin kan zitten. Naast de sport heb ik veel jaren ervaring in het begeleiden van jong volwassenen, zowel in het onderwijs als daarbuiten. zowel in persoonlijke begeleiding, als in de sport. Als je meer vragen hierover hebt kan je contact opnemen. Dan maken we een afspraak en zien we wat we voor je kunnen betekenen. 
Wil je liever met een vriend of vriendin getraind of gecoacht worden, dan is dat ook mogelijk. Geef dit maar aan als je contact met ons zoekt.

5.  Smallgroup Training
Wil je wel in groepsverband trainen maar meer persoonlijk aandacht krijgen om aan jouw sportieve doelstelling te werken, dan is een smallgrouptraining iets voor jou. Je traint in smallgroups van min. 4 en max. 6 personen. Zodra de coronapandemie achter de rug is, zullen we deze smallgroups gaan opstarten. Je kunt hierbij denken aan bijv. hardlooptraining, conditietraining, krachttraining, survivalrun/obstacleruntraining....enz.
Nu al geïnteresseerd? Laat maar van je horen.

6. Groepsactiviteiten
Bij groepsactiviteiten kan je denken aan bijvoorbeeld: verjaardagfeestjes voor tieners/volwassenen  (vanaf 10 jaar), familie uitje, seizoensopeningen en/of -afsluitingen van organisaties, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes enz. Wil jij hier meer over weten dan kan je contact met ons opnemen via de contactpagina.
De kosten hiervoor zijn:
10 euro per persoon voor een standaard 1,5 uur durende activiteit (min. 5 en max. 20 deelnemers);
7 euro per persoon per uur als de activiteit langer dan 1,5 uur dient te zijn (min. 5 en max. 20 deelnemers)
Voor groepjes tussen 5 en 10 personen kan ook gekozen worden voor een 1 uur durende activiteit. De kosten hiervoor zijn 7 euro per persoon per uur met een minimaal starttarief van 50 euro.

7. Kanoverhuur op route (min. 2 en max. 8 personen)
We hebben 8 éénpersoonskano's te huur. De duur van de huur is afhankelijk van de door jou gekozen route. De volgende routes zijn mogelijk:

  1. 10 km: jullie worden afgezet in de omgeving van Veessen en varen terug via de grote Wetering naar omgeving Rees Outdoor Fit. (duur ongeveer 3 uur) Kosten € 20 p.p.
  2. 8 km: jullie starten in de omgeving van locatie Rees Outdoor Fit en varen een routerondje via het Apeldoorns Kanaal richting Hattem en via de Evergunne en de Zwarte Kolk terug naar omgeving Rees Outdoor Fit. (duur ongeveer 2,5 uur) Kosten € 20 p.p.
  3. 6,5 km: jullie starten in Heerde en varen het Apeldoorns Kanaal af naar Wapenveld (duur ongeveer 2 uur) Kosten € 15 p.p.
  4. 5 km: jullie starten in de omgeving van locatie Rees Outdoor Fit en varen een routerondje via de grote Wetering en overstap naar de Evergunne en weer terug naar de omgeving van Rees Outdoor Fit (duur ongeveer 1,5 uur) Kosten € 12,50 p.p.

Huren is mogelijk op vrijdag of zaterdagmiddag. In schoolvakanties zijn meer mogelijkheden; informeer via reesoutdoorfit@outlook.com
Keuze tussen een ochtend tussen 9.00 uur en 13.00 uur, of, een middag tussen 14.00 uur en 18.00 uur. Je krijgt bij vertrek een routekaart mee voor in de kano. Je wordt per auto met kano gedropt aan de kanoroute, per kano kom je terug naar Wapenveld, of je verzameld op een afgesproken plek.
Let op! Wij verhuren niet voor 1 persoon voor 1 uur.
Leden van Rees Outdoor Fit krijgen 25% korting op de huurprijs.

Kanoverhuur voor groepen van min. 4 personen: Als je als groep (b.v. verjaardag-, vrijgezellenfeest) wil huren in de omgeving van Wapenveld, neem dan contact met ons op. We kunnen dan we overleggen wat mogelijk is. Wij hebben 8 kano’s voor de verhuur.

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram