mentale fitheid
Overgewicht
Ben jij, of jouw tiener, (een beetje) aan de zware kant of dreig je dit te raken? Wil je graag afvallen maar heeft dit overgewicht invloed op het actief mee doen met leeftijdsgenoten of in een groep? Vind jij, hij of zij het lastig om alleen op gang te komen? Neem dan contact met ons op.
Voor jou, of je tiener(s) die net wat meer begeleiding nodig hebben of voor wie bewegen niet iets natuurlijks is, willen wij er zijn.
In een klein groepje willen wij op laagdrempelige manier helpen en motiveren om sport (weer) leuk te vinden.

Wil jij hiermee aan de slag dan bieden wij op maat aangepast een leuk (speels maar uitdagend) programma (genaamd To the Limit) waarbij plezier in bewegen voorop staat. Want het is belangrijk om te bewegen op een manier die bij jou of hem/haar past. Daar willen wij bij helpen op onze buitensportlocatie. Als je vaker beweegt, gaat het steeds makkelijker en wordt je conditie ook steeds beter.

Duur van het programma

Afhankelijk van het proces van de deelnemer. Nominaal is het 12 weken, 2 keer een uur in de week, maar daar kan van afgeweken worden als het nodig is. Het proces is wel minimaal 12 weken om een start te maken naar een nieuw patroon van leven voor de deelnemer.

Kosten van het programma

Kosten per deelnemer is € 60 per training van 45 minuten.
Kosten training met 2 personen (duotraining): € 30 per persoon per training van 45 minuten.
Kosten per deelnemer in een groepje van 3 of 4 deelnemers voor 12 weken (2x in de week): € 479,95 per persoon. (voor trainingen van 45 minuten)